DATE IMPORTANTE

Data de începere a înscrierii la conferinţă şi
completarea online a formularului de înscriere:
1 martie 2016

Data de încheiere a înscrierii la conferinţă:
15 septembrie 2016

Notificarea de acceptare trimisă autorilor
pānă în data de:
20 septembrie 2016

Data limită de achitare a taxei de participare:
30 septembrie 2016

Anulări notificate organizatorilor
pānă în data de:
4 octombrie 2016

Data conferinţei:
15 - 16 octombrie 2016

Termenul limită de trimitere a lucrării finale:
1 februarie 2017

 

DESCĂRCARE  

Invitaţie

Programul final al conferinţei
12 octombrie 2016

 

INVITAŢIE DE PARTICIPARE LA CONFERINŢĂ

Centrul de Geografie Regională din cadrul Facultăţii de Geografie, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, în colaborare cu Academia Română, Filiala Cluj-Napoca, Colectivul de Geografie şi  Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia are onoarea şi plăcerea de a invita cadre didactice universitare, cercetători, practicieni, factori de decizie, doctoranzi, dar şi persoane interesate de aspectele complexe şi provocările ridicate de dezvoltarea regională, de identificarea şi gestionarea disparităţilor teritoriale sau de amenajarea şi planificarea teritoriului la a 7-a ediţie a conferinţei internaţionale DEZVOLTAREA REGIONALĂ ŞI DISPARITĂŢILE TERITORIALE. Conferinţa va avea loc în Cluj-Napoca, România, în perioada 15 - 16 octombrie 2016.

                                                      
SCOPUL ŞI TEMA CONFERINŢEI

Actualmente, omenirea este din ce în ce mai mult definită de provocări definitorii, precum globalizarea, schimbările climatice, criza economică, disensiuni politice, probleme environmentale sau conflicte sociale în cadrul comunităţilor defavorizate. Toate aceste aspecte sunt integrate domeniului dezvoltării regionale.

Conferinţa este dedicată stabilirii, împreună cu participanţii prezenţi, a unei platforme comune privind fenomenul dezvoltării regionale în următorii ani prin anticiparea viitoarelor provocări. Avem onoarea de a invita toţi colegii, specialiştii, practicienii din varii domenii şi reprezentând diferite instituţii să participe cu lucrări şi comunicări ştiinţifice pentru a împărtăşi experienţa acumulată, pentru a crea sau reînnoi parteneriate şi pentru a reflecta împreună asupra situaţiei actuale a diferitelor teritorii existente şi asupra trecutului şi viitorului dezvoltării regionale.

De asemenea, în data de 15 octombrie va fi organizată şi o expoziţie de carte cu vânzare pentru a oferi participanţilor oportunitatea de a face schimb sau de a procura câteva dintre cele mai noi titluri publicate în domeniul geografiei şi al studiilor regionale. Prin urmare, încurajăm autorii care doresc să împărtăşească rezultatele cercetărilor lor să participe cu materiale şi cărţi care să fie expuse sau vândute în timpul pauzelor din programul stabilit. Nu se percepe taxă pentru expunerea şi vânzarea cărţilor sau a materialelor.

Pentru mai multe informaţii legate de conferinţă, vă rugăm să accesaţi pagina de internet a conferinţei sau să scrieţi un e-mail uneia dintre persoanele de contact.

Vă aşteptăm cu drag să participaţi la conferinţa organizată de noi în Cluj-Napoca!

INSTITUŢIILE ORGANIZATOARE

 

 

Universitatea Babeş-Bolyai | Facultatea de Geografie | Centrul de Geografie Regională
Copyright © CGR 2012 All Rights Reserved | Website manager: Alexandru MARIAN | Ultima actualizare: 12 octombrie 2016